| ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ | ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ή ON/OFF | 
| Πτυχίο ΑΕΙ της Ελλάδος στη Βιολογία ή κάτοχος ισότιμου τίτλου σχολής της αλλοδαπής αντίστοιχης ειδικότητας αναγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ | ON/OFF | 
| Υποψήφιος διδάκτορας | ON/OFF | 
| Αποδεδειγμένη εμπειρία (τουλάχιστον τριών ετών) σε θέματα µοριακών τεχνικών, μικροβιολογικών αναλύσεων, καθώς και χημικών αναλύσεων (ανίχνευση αλλεργιογόνων συστατικών) | ON/OFF | 
| Συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα με αντικείμενο τον τομέα των τροφίμων | ON/OFF | 
| ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ | ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ | 
| Γνώση της Αγγλικής γλώσσας | Καλή (Επίπεδο Β2) 10 μονάδες Πολύ καλή (Επίπεδο C1) 15 μονάδες Άριστη (Επίπεδο C2) 20 μονάδες | 
| Δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά με το σύστημα των κριτών | 10 μονάδες ανά δημοσίευση | 
| Παρουσιάσεις (Προφορικές ή/και Αναρτημένες) σε Εθνικά και Διεθνή Επιστημονικά Συνέδρια | 10 μονάδες ανά παρουσίαση | 
| Πιστοποιημένη γνώση χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή | 10 μονάδες | 
| Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα πραγματοποιηθεί προσωπική συνέντευξη: | 0-30 μονάδες Διερευνώνται: α) η αντίληψη της/του υποψηφίου για το ρόλο του σε σχέση με το αντικείμενο και τις απαιτήσεις της θέσης: 0-10 μονάδες β) η ικανότητα επικοινωνίας και συνεργασίας, ανάληψης ευθυνών, διαχείρισης κρίσεων και η αποτελεσματικότητα: 0-10 μονάδες και γ) η κατανόηση των οργανωτικών αναγκών υλοποίησης: 0-10 μονάδες | 
- Συμμετοχή στο Πακέτο Εργασίας 6: Πρωτόκολλα 2: Πρωτεωμική.
- Συμμετοχή στο Πακέτο Εργασίας 9: Συνδυαστική ανάλυση "acrossomics", βάσεις δεδομένων.
- Συμμετοχή στο Πακέτο Εργασίας 11: Εφαρμογή 2 - Έλεγχος Αυθεντικότητας, Γεωγραφικής προέλευσης.
