ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ή ON/OFF |
Πτυχίο ΑΕΙ της Ελλάδος στη Γεωπονία ή κάτοχος ισότιμου τίτλου σχολής της αλλοδαπής αντίστοιχης ειδικότητας αναγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ |
ON/OFF |
Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών |
ON/OFF |
Διδακτορικός τίτλος σπουδών με συνάφεια στη Μικροβιακή Οικολογία/Βιολογία, σε μοριακές ή μικροβιολογικές τεχνικές όπως και σε καινοτόμες τεχνολογίες απομόνωσης και ταυτοποίησης μικροοργανισμών |
ON/OFF |
Εμπειρία σε ερευνητικά προγράμματα στον Τομέα της Μικροβιολογίας και Βιοτεχνολογίας και της Βιοπληροφορικής |
ON/OFF |
ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ |
Επιστημονικές δημοσιεύσεις σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά με κριτές στους τομείς της Μικροβιολογίας και Βιοπληροφορικής |
10 Μονάδες για κάθε δημοσίευση |
Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα πραγματοποιηθεί προσωπική συνέντευξη: |
0-30 ΜΟΝΑΔΕΣ Διερευνώνται: α)η αντίληψη της/του υποψηφίου για το ρόλο του σε σχέση με το αντικείμενο και τις απαιτήσεις της θέσης: 0-10 Μονάδες β) η ικανότητα επικοινωνίας και συνεργασίας, ανάληψης ευθυνών, διαχείρισης κρίσεων και η αποτελεσματικότητα: 0-10 Μονάδες και γ) η κατανόηση των οργανωτικών αναγκών υλοποίησης: 0-10 Μονάδες |
Συμμετοχή στο ΠΕ1 «Ποιότητα αγροδιατροφικών προϊόντων» και στη Δράση 1.1 «Ανάπτυξη μεθοδολογίας NGS για την ανάδειξη ποιοτικών χαρακτηριστικών του γάλακτος και τυροκομικών προϊόντων».