ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ή ON/OFF |
Πτυχίο Χημικού ΠΕ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σπουδών της αλλοδαπής αναγνωρισμένος από το ΔΟΑΤΑΠ |
Βαθμός πτυχίου Χ 2 μόρια, max 20 |
Διδακτορικό δίπλωμα στο πεδίο της χημείας τροφίμων |
ON/OFF |
Ερευνητική εμπειρία (τουλάχιστον 10 έτη) στην χημική ανάλυση τροφίμων και στην ανάπτυξη διατροφικών προϊόντων |
ON/OFF |
Γνώση Αγγλικής Γλώσσας (επιπέδου τουλάχιστον Β2) |
10(καλή)/15 (πολύ καλή)/20 (άριστη) |
ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ |
Εμπειρία στην ανάλυση βιοδραστικών συστατικών τροφίμων και στη χρήση αναλυτικών τεχνικών: Φασματοφωτομετρία UV/VIS, Χρωματογραφικές τεχνικές HPLC/MS, GLC/MS, GPC (Gel Permeation Chromatography), Φασματοσκοπία NMR, FTIR, Ηλεκτροφόρηση Πρωτεϊνών (που να αποδεικνύεται με τουλάχιστον 3 δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά ή με διετή συμμετοχή σε σχετικά ερευνητικά προγράμματα) |
10 μόρια |
Εμπειρία στη χρήση κλασσικών μικροβιολογικών τεχνικών (μικροβιακές καλλιέργειες) (που να αποδεικνύεται με τουλάχιστον 3 δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά ή με διετή συμμετοχή σε σχετικά ερευνητικά προγράμματα) |
10 μόρια |
Δημοσιευμένες Εργασίες σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά ή Παρουσιάσεις (Προφορικές ή/και Αναρτημένες) σε Εθνικά και Διεθνή Επιστημονικά Συνέδρια συναφείς με το επιστημονικό πεδίο του αντικειμένου της θέσης (έως 10 δημοσιεύσεις/παρουσιάσεις) |
Αριθμός δημοσιεύσεων Χ 4 μόρια, Αριθμός παρουσιάσεων σε συνέδριο Χ 2 μόρια (μέγιστο: 40) |
Σχεδιασμός και ανάπτυξη καινοτόμου μπιφτεκιού σε εργαστηριακή και πιλοτική κλίμακα. Ανάπτυξη καινοτόμου μπιφτεκιού υψηλής διατροφικής αξίας και οργανοληπτικής ποιότητας (συμμετοχή στην Ενότητα Εργασίας ΕΕ4).