ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ή ON/OFF |
Πτυχίο ΑΕΙ της Ελλάδος στη Χημεία ή κάτοχος ισότιμου τίτλου σχολής της αλλοδαπής αντίστοιχης ειδικότητας αναγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ |
ON/OFF |
Πιστοποιημένη γνώση χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή |
ON/OFF |
Γνώση της Αγγλικής γλώσσας |
ON/OFF |
Εμπειρία σε μικροβιολογικές και μοριακές τεχνικές |
ON/OFF |
Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών |
ON/OFF |
ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ |
Εμπειρία σε ερευνητικά προγράμματα σχετικά με την προκήρυξη της θέσης |
10 μονάδες για κάθε ερευνητικό πρόγραμμα |
Επιστημονικές δημοσιεύσεις σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά |
10 μονάδες για κάθε δημοσίευση |
Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα πραγματοποιηθεί προσωπική συνέντευξη: |
0-30 μονάδες Διερευνώνται: α) η αντίληψη της/του υποψηφίου για το ρόλο του σε σχέση με το αντικείμενο και τις απαιτήσεις της θέσης: 0-10 μονάδες β) η ικανότητα επικοινωνίας και συνεργασίας, ανάληψης ευθυνών, διαχείρισης κρίσεων και η αποτελεσματικότητα: 0-10 μονάδες και γ) η κατανόηση των οργανωτικών αναγκών υλοποίησης: 0-10 μονάδες |
Συμμετοχή στα ακόλουθα πακέτα εργασίας:
1) «ΕΕ3: Διερεύνηση της επίδρασης των σιτηρεσίων με προσθήκη δύο διαφορετικών συγκεντρώσεων εμπλουτισμένου εντομάλευρου σε δείκτες υγείας και ευζωίας της εκτρεφόμενης τσιπούρας, κρεοπαραγωγών ορνιθίων και χοιριδίων»
2) «ΕΕ4: Ανίχνευση του μικροβιώματος του εντέρου χρησιμοποιώντας αλληλουχία 16S με μεταγενετική ανάλυση νέας γενιάς σε εναλλακτικά συστήματα διατροφής της τσιπούρας, των κρεοπαραγωγών ορνιθίων και των χοιριδίων.»
3) «ΕΕ5: Διερεύνηση της επίδρασης των σιτηρεσίων με προσθήκη δύο διαφορετικών συγκεντρώσεων εμπλουτισμένου εντομάλευρου στη χημική σύσταση, αντιοξειδωτική ικανότητα, ποιοτική ανάλυση και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του κρέατος της εκτρεφόμενης τσιπούρας, κρεοπαραγωγών ορνιθίων και χοιριδίων»