ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ή ON/OFF
ON/OFF ON/OFF |
Πτυχίο Βιολογίας ή Χημείας ή συναφούς ειδικότητας |
ON/OFF |
Διδακτορικό τίτλο σπουδών στη Βιολογία ή στη Χημεία από ίδρυμα του εσωτερικού ή του εξωτερικού αναγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ |
ON/OFF |
Ερευνητική εμπειρία σε προγράμματα με αντικείμενο τη μελέτη και διασφάλιση της αυθεντικότητας των τροφίμων |
ON/OFF |
Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας |
ON/OFF |
ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ |
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ |
Εμπειρία στην ανάλυση και τον προσδιορισμό αντιβιοτικών σε τρόφιμα ζωικής προέλευσης |
Κάθε μήνας εμπειρίας λαμβάνει δυόμισι (2,5) μονάδες με ανώτατο όριο τους είκοσι τέσσερις (24) μήνες (Ανώτατο όριο μορίων 24*2,5) μόρια: 60 μόρια) |
Δημοσιεύσεις σε έγκριτα διεθνή επιστημονικά περιοδικά που να σχετίζονται με τη χρήση τεχνικών πρωτεωμικής και μεταβολωμικής για το χαρακτηρισμό και τη διερεύνηση της αυθεντικότητας των τροφίμων |
10 Μονάδες για κάθε δημοσίευση |
Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα πραγματοποιηθεί προσωπική συνέντευξη: |
0-30 ΜΟΝΑΔΕΣ Διερευνώνται: α)η αντίληψη της/του υποψηφίου για το ρόλο του σε σχέση με το αντικείμενο και τις απαιτήσεις της θέσης: 0-10 Μονάδες β) η ικανότητα επικοινωνίας και συνεργασίας, ανάληψης ευθυνών, διαχείρισης κρίσεων και η αποτελεσματικότητα: 0-10 Μονάδες και γ) η κατανόηση των οργανωτικών αναγκών υλοποίησης: 0-10 Μονάδες |
Συμμετοχή στην Ενότητα Εργασίας 8: Χρήση ωμικών τεχνολογιών (πρωτεωμικής και μεταβολωμικής) για την ταυτοποίηση κοτόπουλου που έχει παραχθεί στο σύστημα εκτροφής απουσία χρήσης αντιβιοτικών. Ανάπτυξη ειδικής τεχνικής για την αναγνωρισιμότητα του παραγόμενου κρέατος.