Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος 20805/2018
24-10-2018
08-11-2018
Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Άννα Ειρήνη Κούκκου
Ανάπτυξη νέων βιολειτουργικών τροφίμων και βελτίωση της ολικής ποιότητας παραδοσιακών προϊόντων γάλακτος με κατάλληλη διαχείριση της μικροβιακής τους οικολογίας
82434
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ | ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ή ON/OFF |
Πτυχίο Βιοχημείας της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής αναγνωρισμένος από το ΔΟΑΤΑΠ | Βαθμός πτυχίου x 10 |
Αποδεδειγμένη εμπειρία σε τεχνικές: βακτηριακές καλλιέργειες, κλωνοποιήσεις, Απομονώσεις βακτηριακού DNA, RNA, PCR, qPCR, RT-Qpcr
|
ON/OFF |
Χρήση προγραμμάτων βιοπληροφορικής: BLAST, CLUSTALW, VECTOR NTI, MEGA 4
|
ON/OFF |
Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας
|
ON/OFF |
ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
|
ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ |
Μεταπτυχιακός τίτλος στη Βιοτεχνολογία
|
Βαθμός πτυχίου x 5 |
Εμπειρία σε Βιοχημικό εργαστήριο ανάλυσης
|
Μήνες εργασίας x 5 |
Ανακοινώσεις σε συνέδρια
|
Ανακοινώσεις x 2, μέγιστο 10 |
Μοριακός χαρακτηρισμός στελεχών οξυγαλακτικών βακτηρίων και μελέτη πληθυσμών μικτών μικροβιακών ειδών σε δείγματα γάλακτος και τυροπήγματος