Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος 20804/2018
24-10-2018
08-11-2018
Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Άννα Ειρήνη Κούκκου
Ανάπτυξη νέων βιολειτουργικών τροφίμων και βελτίωση της ολικής ποιότητας παραδοσιακών προϊόντων γάλακτος με κατάλληλη διαχείριση της μικροβιακής τους οικολογίας
82434
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ | ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ή ON/OFF |
Πτυχίο Χημείας ή Βιολογίας της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής αναγνωρισμένος από το ΔΟΑΤΑΠ
|
Βαθμός πτυχίου x 10 |
Αποδεδειγμένη εμπειρία σε τεχνικές: βακτηριακές καλλιέργειες, Απομονώσεις βακτηριακού DNA, RNA, PCR, qPCR, RT-qPCR
|
ON/OFF |
Εμπειρία σε αναλύσεις προϊόντων γάλακτος
|
ON/OFF |
Χρήση προγραμμάτων βιοπληροφορικής: BLAST, CLUSTALW, MEGA 4
|
ON/OFF |
Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας
|
ON/OFF |
Μοριακός χαρακτηρισμός στελεχών οξυγαλακτικών βακτηρίων και μελέτη πληθυσμών μικτών μικροβιακών ειδών σε δείγματα γάλακτος και τυροπήγματος