Ανοικτή διαδικτυακή ημερίδα «Παρουσίαση του εναλλακτικού τρόπου χρηματοδότησης μέσω κεφαλαίων επιχειρηματικών συμμετοχών (equity financing) και της πρωτοβουλίας EquiFund» Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021, ώρα 16:15 - 18:30
09-02-2021

Σας ενημερώνουμε ότι η ΓΓΕΚ, η ΕΥΔΕ ΕΤΑΚ και το Equifund οργανώνουν ανοικτή διαδικτυακή ημερίδα για την παρουσίαση του εναλλακτικού τρόπου χρηματοδότησης μέσω κεφαλαίων επιχειρηματικών συμμετοχών (equity financing) και της πρωτοβουλίας EquiFund» την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021, ώρα 16:15 - 18:30.

Το EquiFund αποτελεί μια πρωτοβουλία του Ελληνικού Κράτους και του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επενδύσεων και δημιουργήθηκε με απώτερο σκοπό την επιτάχυνση της εξέλιξης του τομέα κεφαλαίων επιχειρηματικών συμμετοχών στην Ελλάδα.

Η πρόσκληση, το πρόγραμμα της ημερίδας καθώς και ενημερωτικό κείμενο για το Equifund στο site της ΕΥΔΕ ΕΤΑΚ


Για να εγγραφείτε στη  διαδικτυακή ημερίδα, παρακαλούμε ακολουθήστε το link :
https://zoom.us/webinar/register/WN_HorcDCXPRZOtw4CqHyogwgΗ Ημερίδα θα μεταδίδεται μέσω live streaming από το κανάλι YouTube της ΓΓΕΚ: 

https://www.youtube.com/channel/UCOxAtETzRwO4NB9bOlDAqJQΕρωτήματα, μπορείτε να αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  μέχρι 24 Φεβρουαρίου.
Κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής εκδήλωσης θα δοθεί η δυνατότητα ερωτήσεων μέσω chat.

e-max.it: your social media marketing partner