ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΛΛΗΨΗ - Μακροπρόθεσμο Όραμα για τις αγροτικές περιοχές με ορίζοντα το 2040 – Υποστηρικτικό υλικό για διεξαγωγή εργαστηρίων
22-12-2020

Αγαπητοί συνεργάτες,

Στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης που διεξάγει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την κατάρτιση ενός Μακροπρόθεσμου Οράματος για τις αγροτικές περιοχές, δημοσιεύθηκε από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Αγροτικής Ανάπτυξης (ENRD) υποστηρικτικό πακέτο για τη διοργάνωση τοπικών εργαστηρίων/συζητήσεων, το οποίο τίθεται στη διάθεση των αγροτικών κοινοτήτων, των κατοίκων, φορέων και ομάδων που δραστηριοποιούνται στην ύπαιθρο.

Στα εργαστήρια αυτά τα οποία μπορούν να πραγματοποιηθούν με πρωτοβουλία των ενδιαφερόμενων, στόχος είναι οι κάτοικοι της υπαίθρου να συζητήσουν για το πώς θα ήθελαν να είναι η περιοχή τους, πώς ενδέχεται να αλλάξει κατά τα επόμενα 20 χρόνια, τι εξελίξεις που θα ήθελαν να δουν και ποιες είναι οι απαραίτητες προϋποθέσεις ώστε η περιοχή τους να γίνει ο τόπος που ονειρεύονται.

Τα αποτελέσματα των συζητήσεων θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2021 μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

  • Μη διστάσετε να προωθήσετε το μήνυμα σε κάθε ενδιαφερόμενο φορέα/ομάδα που δραστηριοποιείται στην ελληνική ύπαιθρο.

Για διευκρινίσεις/ερωτήσεις μπορείτε να απευθύνεστε στη Μονάδα Δικτύωσης & Δημοσιότητας της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τηλέφωνα: 210 5275142, 210 5275027, 210 5275229.

Ευχαριστούμε πολύ για τη συμβολή σας.

 

 

Γενική Γραμματεία Αγροτικής Πολιτικής

& Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων

Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΠΑΑ 2014-2020

Μονάδα Δικτύωσης & Δημοσιότητας

 

Λ. Αθηνών 58, 104 41 Αθήνα

https://ead.gr/

http://www.agrotikianaptixi.gr/

  

e-max.it: your social media marketing partner