ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ "Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ 2019" EU in my Region
12-04-2019

Αγαπητοί Δικαιούχοι,


Στο επισυναπτόμενο αρχείο θα βρείτε την επιστολή από την Ε.Υ.Δ. Ε.Π. "Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία" σχετικά με τη δυνατότητα συμμετοχής των δικαιούχων του ΕΠΑνΕΚ στην Πανευρωπαϊκή καμπάνια επικοινωνίας EU in my Region.

Με βάση την επιστολή αυτή, σας ενημερώνουμε ότι αν αποφασίστε να διοργανώσετε μια εκδήλωση, σαν πρώτο βήμα θα χρειαστεί να στείλετε στην ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ  μια φωτογραφία του έργου σας και να συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία για να τοποθετηθεί η εκδήλωση που σχεδιάζετε στον ψηφιακό χάρτη της Ε.Ε. αλλά και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα και τις σελίδες μας στα κοινωνικά δίκτυα.


Τίτλος Εκδήλωσης:

Περιγραφή εκδήλωσης:

Περιγραφή έργου που έχει συγχρηματοδοτηθεί:

Ημερομηνία:

Χώρος:

Πόλη:

Συντεταγμένες (Γεωγραφικό Μήκος, Γεωγραφικό Πλάτος):

Ιστοσελίδα για πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση:

Στην συνέχεια, μόλις οριστικοποιηθεί η εκδήλωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υλικό από την εργαλειοθήκη επικοινωνίας (https://ec.europa.eu/regional_policy/el/policy/communication/euinmyregion/  της ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ για να δημιουργήσετε την αφίσα της εκδήλωση σας για τοποθέτηση στον χώρο σας και ψηφιακή διαμοίραση και να χρησιμοποιήσετε τα ebanners για τα κοινωνικά δίκτυα του φορέα σας, προβάλλοντας την συμμετοχή σας στην καμπάνια.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το σχετικό σύνδεσμο  
https://www.espa.gr/el/Pages/EuropeinMyRegion2019.aspx

Παρακαλούμε σε κάθε επικοινωνία με την ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ σχετικά με το παραπάνω θέμα να γίνεται κοινοποίηση για ενημέρωση και στον αρμόδιο χειριστή του έργου σας από την ΕΥΔΕ ΕΤΑΚ.

Με εκτίμηση

Ομάδα Δημοσιότητας της ΕΥΔΕ ΕΤΑΚ

e-max.it: your social media marketing partner