EITHealth Starship Programme για σπουδαστές ή απόφοιτους στον τομέα της υγείας και των επιστημών ζωής!
22-02-2019

#EITHealth Starship Programme για σπουδαστές ή απόφοιτους

στον τομέα της υγείας και των επιστημών ζωής!

Ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα παγκόσμιο βιομηχανικό και ερευνητικό περιβάλλον;

Θα θέλατε να εργαστείτε πειραματικά μαζί με μια διεπιστημονική ομάδα και

να βοηθήσετε στην επίλυση μιας πραγματικής βιομηχανικής πρόκλησης;



#StarShip - μια εκπαιδευτική πρωτοβουλία μέσα από το  EIT Health σε συνεργασία με κορυφαίους ευρωπαίους βιομηχανικούς εταίρους στον τομέα της υγείας - με επικεφαλής το Πανεπιστήμιο της Coimbra, το IESE Business School, το RISE (Ινστιτούτο Ερευνών της Σουηδίας) και το Instituto Pedro Nunes μαζί με 7 συνεργαζόμενες εταιρείες.Χρησιμοποιώντας ένα μείγμα διαφορετικών εκπαιδευτικών προσεγγίσεων, συμπεριλαμβανομένων στοιχείων από το Stanford #Biodesign Concept, το StarShip αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τους

συμμετέχοντες να ασχοληθούν με καινοτομία στον τομέα της υγείας όπως αυτή ζητείται από την ίδια την βιομηχανία του κλάδου και να συνεργαστούν με καινοτόμες εταιρίες μέσα σε πολύ ικανές και δια-τμηματικές ομάδες εργασίας.

Σε πολυεπιστημονικές ομάδες, οι υποψήφιοι θα αναπτύξουν απαντήσεις σε συγκεκριμένες προκλήσεις, τις οποίες θα επικυρώσουν σε πραγματικό περιβάλλον, με την καθοδήγηση της ακαδημαϊκής ομάδας StarShip.
Το αποτέλεσμα του StarShip θα είναι η ανάπτυξη - ή μια σημαντική συμβολή - σε προϊόντα ή υπηρεσίες που σχετίζονται με την αγορά σε συνεργασία με έναν βιομηχανικό εταίρο.

Περισσότερες πληροφορίες στο  https://www.starship.eithealth.eu/application/

& επικοινωνήστε μαζί μας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (Γιώργο Μέγας - 2107273921)  &  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (Cristina Pascual - 2107273920)

e-max.it: your social media marketing partner