«ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Υποτροφίας «Ευάγγελου Μπριασούλη» 2018-2019»
17-04-2018

Σας γνωρίζουμε ότι η ΕΟΠΕ (Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας) στο πλαίσιο υλοποίησης του καταστατικού της σκοπού και των στόχων της, προκηρύσσει την υποτροφία «Ευάγγελος Μπριασούλης», σε αναγνώριση του σημαντικού έργου και της προσφοράς στην Ελληνική Ογκολογία του αείμνηστου Καθηγητή του Π.Ι. και Ιεραπόστολου της Ιατρικής Ευάγγελου Μπριασούλη.

Η υποτροφία θα απονέμεται σε νέους ειδικευμένους Ογκολόγους, με εξαιρετικές επιδόσεις στο χώρο, μία φορά κάθε δύο χρόνια. Σκοπός της είναι η οικονομική ενίσχυση της εκπαίδευσης νέων Παθολόγων - Ογκολόγων, οι οποίοι διακρίνονται κατά την κλινική άσκηση της Ογκολογίας και συμβάλλουν στην ανάπτυξη της κλινικής και μεταφραστικής έρευνας στην Ελλάδα. Η υποτροφία (ύψους 25.000 ευρώ) αφορά στην κάλυψη εξόδων για ένα έτος παραμονής και εργασίας στο Ίδρυμα Gustave Roussy ή στο Royal Marsden.

 

Με τιμή,
Ι. Γεροθανάσης, Καθηγητής
--
Ioannis P. Gerothanassis, Professor
Vice Chairman of Hellenic Quality Assurance & Accreditation Agency (HQA)
University of Ioannina
Department of Chemistry
Section of Organic Chemistry & Biochemistry
45110 Ioannina, GREECE
tel: +30 2651008389
fax: +30 2651008799
http://www.chem.uoi.gr/?q=el/node/49
http://www.hqaa.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=148&Itemid=177&lang=el
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

e-max.it: your social media marketing partner