ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
15-06-2017

Εσωτερικό επιμορφωτικό σεμινάριο με τίτλο: “Δημιουργία αφίσας στο Word” (για προώθηση ανακοίνωσης/εκδήλωσης/συνεδρίου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων), 28/6/2017

Το Κέντρο Δια βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) και η Διεύθυνση Διοικητικού του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων οργανώνουν εσωτερικό σεμινάριο τρίωρης διάρκειας, με τίτλο “Δημιουργία Αφίσας στο Word”, με εισηγήτρια την κ. Κωνσταντίνα Τζουβάρα, Υπάλληλο ΙΔΑΧ, Γραμματεία Τμήματος Μαθηματικών. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017 (8.30-11.30) σε αίθουσα Η/Υ του ΔΙΚΕΠΠΕΕ «Σταύρος Νιάρχος».

Η συμμετοχή βασίζεται στη σειρά προτεραιότητας κατάθεσης της αίτησης. Οι αιτήσεις θα κατατεθούν on-line στον σύνδεσμο που ακολουθεί, ο οποίος θα ενεργοποιηθεί στις 15 Ιουνίου 2017 (11.00 π.μ.) και θα παραμείνει ενεργός έως τις 20 Ιουνίου 2017 (11.00 π.μ.):

http://dikeppee.uoi.gr/kek-current/ist" href="http://dikeppee.uoi.gr/kek-current/ist">http://dikeppee.uoi.gr/kek-current/ist">httphttp://dikeppee.uoi.gr/kek-current/ist">://http://dikeppee.uoi.gr/kek-current/ist">dikeppeehttp://dikeppee.uoi.gr/kek-current/ist">.http://dikeppee.uoi.gr/kek-current/ist">uoihttp://dikeppee.uoi.gr/kek-current/ist">.http://dikeppee.uoi.gr/kek-current/ist">grhttp://dikeppee.uoi.gr/kek-current/ist">/http://dikeppee.uoi.gr/kek-current/ist">kekhttp://dikeppee.uoi.gr/kek-current/ist">-http://dikeppee.uoi.gr/kek-current/ist">currenthttp://dikeppee.uoi.gr/kek-current/ist">/http://dikeppee.uoi.gr/kek-current/ist">ist

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε να διαβάσετε το συνημμένο έγγραφο.

Τμήμα Πρωτοκόλλου Διεκπεραίωσης και Αρχείου

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλ. 2651007923

Fax 2651007063

e-max.it: your social media marketing partner