ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΠΕΘ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ το ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ (ECML)
18-05-2016

Συνημμένα παραθέτουμε ενημερωτικό έγγραφο της Δ/νσης Ευρωπαϊκών και Διεθνών Θεμάτων σχετικά με το Ευρωπαϊκό Κέντρο Σύγχρονων Γλωσσών (ECML), οργανισμό του Συμβουλίου της Ευρώπης, στον οποίο το ΥΠ.Π.Ε.Θ. επανεντάχθηκε πρόσφατα.

Το Κέντρο αυτό παρέχει στα Κράτη - Μέλη του διάφορες επιμορφωτικές δράσεις, σε ποικίλες θεματικές ενότητες, σχετικά με θέματα γλωσσικής εκπαίδευσης.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι, αφού πρώτα ανατρέξουν για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του εν λόγω Κέντρου (http://www.ecml.at/  και  http://www.ecml.at/TrainingConsultancy/TrainingConsultancy-Overview/tabid/1764/language/en-US/Default.aspx), κατόπιν να απευθυνθούν στην υπηρεσία μας προκειμένου να εκδηλώσουν ενδιαφέρον, εφόσον το επιθυμούν, για τη διοργάνωση κάποιας επιμορφωτικής δράσης, με επιμορφωτές οι οποίοι θα οριστούν από το ως άνω Κέντρο.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφόρηση ή διευκρίνιση.

Ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία.

Με εκτίμηση,

Αικ. Μπομπέτση

Υπεύθυνη-Σύνδεσμος ΥΠ.Π.Ε.Θ. με το Ε.Κ.Σ.Γ. (ECML)

Τμήμα Διεθνών Σχέσεων