Επιτροπή Ερευνών Π.Ι.

Share
Δημιουργία κωδικού ΕΔΕΤ
05-06-2015

Σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκαν όλες οι απαραίτητες ενέργειες από τη μεριά του Ιδρύματος για την πρόσβασή σας στις διϊδρυματικές υπηρεσίες (Ακαδημαϊκή Ταυτότητα, ΑΠΕΛΛΑ, Ωκεανός, κ.α.) που παρέχονται μέσω της Ομοσπονδίας του ΕΔΕΤ στην Ακαδημαϊκή και Ερευνητική Κοινότητα.

Για την ασφαλή χρήση των υπηρεσιών αυτών, καλείστε να ακολουθήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο όπου παρέχονται οδηγίες για να ρυθμίσετε τα προσωπικά σας στοιχεία διαπίστευσης (Όνομα Χρήστη και Κωδικός Πρόσβασης).  http://www.uoi.gr/gr/pdf/energopoiisi_logariasmou_edet.pdf


Η ενεργοποίηση του λογαριασμού σας και η ρύθμιση των στοιχείων σας είναι μια απλή διαδικασία, την οποία θα χρειαστεί να πραγματοποιήσετε μια και μόνο φορά για την εγγραφή σας στον Κατάλογο Χρηστών του Ιδρύματος.

Επιπλέον, μέσω της σελίδας https://mypassword.uoi.gr μπορείτε, σε περίπτωση απώλειας, να προβείτε σε επαναφορά του συνθηματικού πρόσβασης μέσω των στοιχείων επικοινωνίας που θα έχετε δηλώσει.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση Μηχανοργάνωσης.

--

Κώστας Πλατής

MSc Πληροφοριακά Συστήματα

 

Προϊστάμενος

Διεύθυνσης Μηχανοργάνωσης

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Τηλ. 2651007150

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

e-max.it: your social media marketing partner