Επιτροπή Ερευνών Π.Ι.

Share
Εξειδίκευση του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση 2014-2020» - Προτάσεις για τoν τομέα της «Εκπαίδευσης και Δια Βίου Μάθησης»
30-04-2015

ΘΕΜΑ: Εξειδίκευση Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση 2014-2020».

ΣΧΕΤΙΚΟ: Η με αρ. πρωτ. 6353/24-4-2015 επιστολή της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης για «Προτάσεις Φορέων για τον τομέα της «Εκπαίδευσης και Δια Βίου Μάθησης», στο πλαίσιο εξειδίκευσης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση 2014-2020»».

Σας διαβιβάζουμε τα στοιχεία του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση 2014-2020».

Παρακαλούμε όπως υποβάλετε προτάσεις εξειδίκευσης συμπληρώνοντας το επισυναπτόμενο τυποποιημένο έντυπο πρότασης μέχρι τη Δευτέρα 4/5/2015. Οι προτεινόμενες δράσεις, θα πρέπει να εξυπηρετούν τις συγκεκριμένες επενδυτικές προτεραιότητες και τους ειδικούς στόχους που συνθέτουν το εγκεκριμένο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα. Προς τον σκοπό αυτό και για την καλύτερη διευκόλυνση σας, επισυνάπτεται συνοπτικός οδηγός του τμήματος εκείνου του Επιχειρησιακού Προγράμματος που αφορά στον τομέα της «Εκπαίδευσης και Δια Βίου Μάθησης». Το εγκεκριμένο ΕΠ έχει αναρτηθεί και στον ιστότοπο www.edulll.gr (Προγραμματική Περίοδος 2014-2020).

Οι ολοκληρωμένες προτάσεις εξειδίκευσης θα σταλούν σε ψηφιακή μορφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση της υπηρεσίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στη διάθεσή σας για κάθε συνεργασία και διευκρινήσεις.

ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ

Κ.ΒΑΛΙΑΝΤΖΑΣ

ΕΠΙΤΕΛΙΚΗ ΔΟΜΗ ΕΣΠΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

210 344 2461-2146

Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

e-max.it: your social media marketing partner